• Форум/Forum «Час Посилення Професійної Етики»/«Time to Empower Professional Ethics»

    Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України (надалі ФПБАУ) разом з партнерами, підтримує проведення щорічного Глобального Дня Етики, який в цьому році відбудеться 16 жовтня 2024 р.

    В цей день буде проведений тематичний Форум «Час посилення професійної етики» (Time to Empower Professional Ethics).

    Початок о 11:00 (ZOOM)

    На Форум запрошуються: керівники, бухгалтери, аудитори, представники державних установ, вищих освітніх закладів та партнери з різних галузей та сфер діяльності.

    Мета Форуму: привернути увагу до принципів та настанов Міжнародного Кодексу Етики професійних бухгалтерів, як під час входження в професію, так і під час практичної діяльності.

    В програмі Форуму: презентація оновленого онлайн курсу «Етика професійного бухгалтера», наголос на важливість вивчення Кодексу етики професійного бухгалтера на перших кроках входження в професію,  останні зміни та доповнення до Міжнародного Кодексу Етики, огляд настанов Ради з міжнародних стандартів Етики, важливість дотримання етичних принципів в практичній діяльності представників бухгалтерської та аудиторської професії.

    Форум зараховується як короткостроковий захід постійного професійного навчання. В разі необхідності, оформлюється Свідоцтво участі у Форумі (умова отримання Свідоцтва в реєстраційній формі).

    Участь у заході за умови обов’язкової реєстрація за посиланням

    Форум буде проходити на платформі Zoom, посилання на приєднання до платформи учасник отримає, після реєстрації, на передодні Форуму.

    Організаційний комітет: (044) 586-40-82 (81);  Ел.адреса:[email protected]